За нас

 В конкуренция с други водещи сайтове в българския интернет IDI.BG спечели първа награда в категория „Социални мрежи” на конкурса „Българските награди за уеб 2010”, организиран за втора поредна година от Българската уеб асоциация. Официалната церемония по награждаването на победителите се проведе на 24 юни 2010 г.


Idi.bg


Твоята туристическа социална мрежа

 

•    Открий непознати земи      
•    Достигни до най-отдалечените точки на планетата
•    Изкачи най-високите върхове
•    Спусни се до най-непристъпните дълбини  
•    Виж непознатата България  
•    Срещни нови хора
•    Разкажи твоите преживявания
•    Намери приятели                                              
                                                                                            


Създай в idi.bg
:

 

•    Твоя блог – разкази за твоите минали, сегашни и бъдещи пътувания
•    Твоята галерия –албуми с фотографии от твоите пътешествия
•    Твоето видео – твоите преживявания, запечатани с камера


Пътуването никога не е било по-истинско!

 

Idi.bg е туристическа социална мрежа, в която потребителите имат възможност да споделят информация за интересни места, пътешествия, екскурзии и почивки в три различни формата - текст, снимки и видео. Всички материали са обвързани с конкретни дестинации, което позволява на посетителите лесно да откриват информация за туристически обекти, маршрути и забележителности, точно локализирани на географската карта на света. Екзотични, малко познати и далечни територии, народи и култури се приближават до потребителя в най-пълнокръвния им вид, описани от пътешествениците, видени през обектива на техния фотоапарат и камера. Idi.bg се създава от потребителите за потребителите.

Регистрация

Всеки регистриран потребител може безплатно да публикува туристически теми в своя блог, да качва снимки и видео, да участва в различни групи и създава мрежа от приятели.
Комуникацията между потребителите на Idi.bg е улеснена от системата за лични съобщения, гласуването за материали и коментарите към тях. Най-интересните теми, албуми и видео могат да бъдат добавени в секцията „любими” или изпращани на приятел по и-мейл.

Дестинации и тагове

Всички публикувани материали задължително се обвързват с конкретна дестинация. Ако няма въведена дестинация, която да отговаря на съответния материал, потребителите на Idi.bg имат възможност да предложат дестинация, която се активира след преглед от администратор. Въвежданите тематични тагове /етикети/ към дадена публикация улесняват достъпа до нея. Системата позволява както избор между вече въведени тагове, така и предлагането на нов таг.

Търсачка

Търсачката е основният навигационен инструмент в Idi.bg, като при съвпадение с дестинация или тагове се появяват релевантни подсказки. Възможно е специфицирането на търсенето по тип материал: блогове, снимки, видео, групи, профили.Idi.bg e проект на Енигма Технолоджи АД.рекламаСнимки

 

 
 
 
Няма снимки.


Потребители

 


Изпрати съобщение
Направи приятел

tao

Теми (916)

Албуми (8)

Видео (4)

Приятели (35)


Изпрати съобщение
Направи приятел

Диана Томова

Теми (214)

Албуми (0)

Видео (0)

Приятели (4)
Тагове

 

 Видео