Испания

 

Испания впечатлява с богатото си разнообразие от културно наследство,повлияно от  народите, които са обитавали Пиренейския полуостров през вековете - иберийци, келти, римляни.Върху културата на страната влияние оказват Атлантическия океан и Средиземно море, които са връзка с другите народи по техните брегове.

Коста дел Маресме
- Крайбрежието на север от Барселона, до границата с Франция, е едно от най-живописните в Испания. Предлага величествени скалисти масиви с хвойнови насаждения, прекрасни заливи и открити курорти. Неповторимата красота на тези брегове от край време действа магнетично на романтични души, художници и поети.

Коста Дорада - Златното крайбрежие на юг от Барселона предлага изумителна плажна ивица и недълбоко крайбрежие, което го прави един от най-предпочитаните туристически центрове на Испания. В най- големия курорт – Салоу – се намира и фантастичен развлекателен комплекс, който се състои от тематичния парк Port Aventura, водният – Caribe и луксозни четиризвездни хотели, които предлагат комбинация от развлечения, анимация и условия за почивка за цялото семейство. В парка Port Aventura във всички атракции има предизвикателство.

 

 


Други дестинации

 

рекламаТеми Испания

 

Няма блогове.


Потребители посетили Испания

 


Изпрати съобщение
Направи приятел

pinko

Теми (0)

Албуми (3)

Видео (0)

Приятели (10)


Изпрати съобщение
Направи приятел

tao

Теми (916)

Албуми (8)

Видео (4)

Приятели (35)
Тагове