7 идеи за пътешествия през 2015 г.

 

Наближава краят на 2014 г. и е време човек да си направи равносметка къде е пътувал през изтичащата година и накъде да се отправи през идната. Със сигурност за мнозина идеята да се върнат на любими места като Лондон, Париж и Ню Йорк изглежда доста примамливa, но какво ще кажете за възможността да отидете някъде, където не сте били досега? Това може да е дестинация, която едва сега започва да набира популярност, подценяван град или такъв, който малцина биха включили в списъка с места, които непременно искат да посетят. В настоящата статия можете да прочетете повече за точно такива дестинации. Те със сигурност ще привличат все повече и повече туристи в бъдеще.

Белград, Сърбия

7 идеи за пътешествия през 2015 г.

Не се учудвайте, че столицата на Сърбия влиза в списъка, защото Белград е един от най-подценяваните европейски градове, особено през лятото. Страната все още се посещава от сравнително малко на брой туристи, но в нея може да се види много. Като се има предвид, че Сърбия ни е съседка, няма причина да не отидете на екскурзия там.

Оман

7 идеи за пътешествия през 2015 г.

Оман бързо излиза от сянката и се превръща в една интригуваща дестинация, която човек да посети през 2015 г. Ако искате да се докоснете до автентичността, културата и традициите на Близкия изток, Оман е подходящата страна за това.

Никарагуа

7 идеи за пътешествия през 2015 г.

Никарагуа бързо се превръща в една от задължителните за посещение дестинации в Централна Америка и може да предложи много както на туристи, които планират кратко посещение, така и на такива, които възнамеряват да постоят за по-дълго. Никарагуа е достъпно място, привличащо хора от цял свят, които пътуват сами.

Сафари в Южна Африка

7 идеи за пътешествия през 2015 г.

Южна Африка е уникална страна, която предлага едни от най-добрите условия за наблюдение на диви животни на контитента и посреща туристи от всички краища на света. В съседните държави също се организират сафарита, но в Южна Афтрика имате най-голям шанс да видите Големите 5: лъв, слон, носорог, леопард и африкански бивол.

Турция

7 идеи за пътешествия през 2015 г.

Независимо дали искате да обикаляте из пазарите за подправки в Истанбул, да летите с балон над Кападокия или да събирате тен на някой от многобройните плажове, Турция е гореща дестинация, която можете да посетите следващата година, особено ако досега не сте били на почивка там.

Мадагаскар

7 идеи за пътешествия през 2015 г.

Ако действително искате да кривнете встрани от утъпканите пътеки и да преживеете нещо  наистина уникално, можете да помислите за пътуване до Мадагаскар. Това място е рай за всички любители на дивата природа.

Куба

7 идеи за пътешествия през 2015 г.

Куба е държава, в която може да се види много. Туристите имат възможност да посетят Тринидад и Хавана или да се включат в някоя от организираните обиколки из страната. Модернизацията рано или късно ще обхване и кубинските брегове, затова сложете Куба на по-предно място в списъка с дестинации, до които да пътувате.

Коментари

 


Добави твоето мнение


Други теми за Светът

 

Ако мечтаете за топло и екзотично място за ваканцията си, и ако вече сте заделили необходимите средства за нея, остава само да изберете дестинацията и да резервирате билети.Преди да отпътувате обаче ви предстои една не особено приятна част от подготовката, а именно опаковането на багажа. Всеки континент и всяка страна си има определени особености в...
Прочетен: 2908 Коментари: 0
Аржентина предлага огромно разнообразие от туристически атракции и развлечения. Това е страна с неповторимо излъчване през цялата година, но есента и пролетта са най-подходящите сезони да се потопите в нейната атмосфера. Ето кои са някои от местата, които задължително трябва да посетите:Буенос АйресАржентина заема значителна част от територията на ...
Прочетен: 3470 Коментари: 0
Независимо дали заминавате за седмица или за цял месец, приготвянето на багажа за екскурзия или ваканция далеч от дома винаги изисква предварително планиране. Ето няколко полезни идеи за нещата, от които ще имате нужда по време на вашата ваканция: Когато подготвяте багажа си за пътуване, имайте предвид, че e добре да се ограничите само до най-необх...
Прочетен: 2754 Коментари: 0

рекламаАвтор

 


Изпрати съобщение
Направи приятел

niobe

Теми (151)

Албуми (1)

Видео (4)

Приятели (2)Снимки за Светът

 

 
 


Тагове